REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Numește o colectie de la Cersanit cu tehnologia Clean On!

Badehaus organizează, un CONCURS dedicat tuturor personalenelor care dau like la postare, share și răspund corect la întrebarea , Numește o colecție de la Cersanit cu tehnologia Clean On și poți caștiga un mobilier de baie.

Numește o colectie de la Cersanit cu tehnologia Clean On!

Mai jos găsiți informații si regulamentul concursului:

Regulament concurs #Badehaus- Cersanit

 

SECTIUNEA 1.- ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “#Badehaus-Cersanit” este SC INSTAL IMPEX S.R.L. cu sediul in Arad, Str. Andrei Șaguna nr 29, înregistrată la Reg. Comerțului cu numarul J02/526/1988, CUI RO10933767, reprezentat de către Dl. KOVACS TIBERIU în calitate de administrator, (denumit în continuare “Organizator”). Concursul se va desfășura sub prevederile acestui regulament (denumit în continuare “Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, cu obligația de a anunța în prealabil.

 

SECTIUNEA 2.- MODUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

Concursul se adresează tuturor persoanlor care răspund corect la întrebarea, pentru inscrierea pe Facebook, numește o colecție de la Cersanit cu tehnologia Clean On,  share si like la postare. Prin acestă participare sunt înscriși automat la marea extragere și au șansa de a caștiga premiul cel mare , vezi sectiune 3. Extragerea se va face pe data de 09.11.2020 ora 10:00 live pe Facebook. Folosin https://commentpicker.com .

 

SECȚIUNEA 3.- PREMIILE CONCURSULUI

În cadrul acestui concurs se vor acorda premii oferite de compania BADEHAUS. Premiile se vor acorda câștigătorilor care vor fi desemnați de BADEHAUS prin tragere la sorți folosind https://commentpicker.com data de 09 Noiembrie 2020. Ulterior, lista cu câștigători va fi publicată pe pagina facebook.com/badehaus.ro. Premiile sunt fizice și nu se acordă contravaloarea lor în bani. Prin tragere la sorți se vor acorda următoarele premii:_

Locul 1-  Mobilier 𝗫𝗔𝗡𝗧𝗜𝗔 roșu cu lavoar 𝘾𝙊𝙇𝙊𝙐𝙍 de 50 cm

 

SECTIUNEA 4.- CONDIȚII DE PARTICIPARE

Regulament concurs 𝗕𝗔𝗗𝗘𝗛𝗔𝗨𝗦:

𝟭. numește corect într-un comentariu, o colecție 𝗖𝗘𝗥𝗦𝗔𝗡𝗜𝗧 cu tehnologia 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻 𝗢𝗻

𝟮. dă un like la postare + share

( dacă ai respectat cei doi pași cu siguranță ai șansa de a câștiga premiul oferit de către 𝗕𝗔𝗗𝗘𝗛𝗔𝗨𝗦 în parteneriat cu 𝗖𝗘𝗥𝗦𝗔𝗡𝗜𝗧)

Valabilitate concurs

30.10.2020 - 08.11.2020 ( 9 zile ). Organizatorul îsi rezervă dreptul de a elimina din concurs persoanele care au furnizat date incorecte la momentul înscrierii sau încearcă să fraudeze concursul.

 

SECȚIUNEA 5. – LOCUL DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

Acest concurs se desfășoară pe pagina de Facebook BADEHAUS - facebook.com/badehaus.ro.

 

SECȚIUNEA 6.- DESEMNAREA ȘI ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Pentru a intra în posesia premiului câștigătorul o șă fie contactat printr-un comentariu la postare, sau va trebui să ne contacteze în termen de 7 zile lucratoare de la postarea listei pe pagina de Facebook BADEHAUS- facebook.com/badehaus.ro. În cazul nerevendicării premiului în acest interval de timp se va desemna de către Organizator un nou câștigător.

 

SECȚIUNEA 7.- CONFIDENȚIALITATEA DATELOR SI DREPTUL LA IMAGINE

Badehaus prin SC INSTAL IMPEX S.R.L. respectă prevederile legislative privind protecţia datelor personale. Permisiunea pentru procesarea datelor personale este dată în mod liber, pentru o perioadă nedefinită de timp şi poate fi retrasă oricând prin scrisoare oficială. Permisiunea va fi astfel anulată, numai pentru operatorul căruia îi este adresată această scrisoare. Operatorii au dreptul de a procesa datele personale ale participanților până când permisiunea acordată este retrasă, aşa cum s-a explicat mai sus şi au dreptul de a pune aceste date la dispoziţia personalului care se ocupă de procesarea lor şi a terţilor doar în legătură cu procesarea. Politica noastra privind protecția datelor personale este publicat pe pagina www.badehaus.ro . Orice fel de întrebări sau solicitări privind protecția datelor cu caracter personal pot fi trimise persoanei responsabile în conformitate cu dispozițiile GDPR în vigoare pe adresa de e-mail online@badehaus.ro . Prin participarea la acest concurs, persoanele furnizează în mod benevol datele personale către entităţile menţionate mai sus. Toate entităţile şi subiecţii menţionaţi mai sus au obligaţia de a adopta toate măsurile necesare pentru a garanta siguranţa sistemului informaţional, care cuprinde datele personale şi starea sănătăţii, precum şi protecţia datelor împotriva accesului neautorizat şi încălcării confidenţialităţii.

 

SECȚIUNEA 8.- ALTE PREVEDERI

Regulamentul de desfășurare al concursului poate fi consultat în mod gratuit accesând pagina de Facebook BADEHAUS – facebook.com/badehaus.ro .Eventualele reclamații legate de concurs se vor putea face la adresa de e-mail online@badehaus.ro, până în ultima zi a concursului. Eventualele neînțelegeri apărute între Organizator și participanți, decurgând din executarea și interpretarea prezentului concurs și a acestui Regulament, se vor rezolva intr-o manieră amiabilă. În cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești române competente din Arad. Orice abatere de la prevederile acestui concurs, va avea ca rezultat descalificarea participanților.