Politica privind confidentialitatea

Sc Instal Impex Srl proprietar al Badehaus.ro cunoaste importanta datelor dumneavoastra si in calitate de operator de date cu caracter personal se angajeaza sa protejeze confidentialitatea, securitatea si gestionarea datelor cu caracter personal.

Asa dupa cum stiti deja, incepand cu data de 25.05.2018 intra in vigoare Regulamentul(UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016).

Va reasiguram de importanta pe care o acordam datelor si respectarii obligatiilor cu privire la securitatea acestora si dorim sa va oferim in continuare detalii despre modul de colectare si operare a datelor clientilor si vizitatorilor nostrii. Daca exista nelamuriri sau intrebari despre cele specificate mai jos, te rugam sa ne scrii pe gdpr@instalimpex.rospecificand la subiect „GDPR” si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

1. Cine suntem?

S.C.Instal Impex SRL s-a infiintat in anul 1998, ca o societate comerciala cu capital integral strain, avand ca obiect principal de activitate, comercializarea produselor utilizate pentru instalatii de apa, canal, gaze, incalzire etc.

Implementarea pe piata romaneasca a conceptului de a vinde si cumpara produse de inalta calitate nu este un lucru usor, dar cu multa incredere, curaj si munca, echipa de profesionisti pe care firma o are a reusit treptat sa isi atinga obiectivele. De la inceputul activitatii si pana in prezent gama de produse comercializata a fost intr-o continua modificare, completare si largire. Pe tot parcursul desfasurarii activitatii societatii, criteriile de baza care au stat la alegerea produselor au fost: CALITATEA, NOUTATEA, precum si renumele producatorului.

2. Cui ne adresam prin aceasta Politica?

Ne propunem sa va informam cu privire la prelucrarea de Date, pe care o facem in cazul in care vizitati site-ul www.badehaus.ro , intrati in dialog cu noi in vederea achizitionarii unor produse, sunteti deja client al nostru sau aveti ori va doriti un alt fel de colaborare cu noi.
Daca doriti sa aflati cum va prelucram Datele atunci cand ne vizitati site-ul prin utilizarea modulelor de tip cookie-uri, consultati sectiunea dedicata Politicii de utilizare Cookies.

Daca beneficiati de un produs oferit de Sc Instal Impex Srl sunteti garantat partenerul nostru contractual astfel va putem prelucra Datele conform scopurilor si temeiurilor reflectate in sectiunile de mai jos.

Este posibil sa va prelucram Datele chiar daca nu detineti o legatura cu Sc Instal Impex Srl. De exemplu, camerele de supraveghere va pot surprinde imaginea atunci cand ne vizitati sediul sau punctele de lucru din Timisoara, Cluj,Iasi , Bucuresti si Arad.

a) Care sunt datele cu caracter personal?
Orice informatie prin care o persoana fizica devine identificabila, cum ar fi: un nume, prenume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.

b) Ce inseamna prelucrarea de date cu caracter personal?
Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea

c) Care sunt riscurile generate de o prelucrare necorespunzatoare si neconforma cu prevederile legale nationale si europene
Riscul la care Regulamentul (UE) 2016/679 si Legea nr. 677/200, cu modificarile si completarile ulterioare se refera este definit astfel: ,,Riscul [..] poate fi rezultatul unei prelucrari a datelor cu caracter personal care ar putea genera prejudicii de natura fizica, materiala sau morala, in special in cazurile in care: prelucrarea poate conduce la discriminare, furt sau frauda a identitati, pierdere financiara, compromiterea reputatiei, pierderea confidentialitati datelor cu caracter personal protejate prin secret profesional, inversarea neautorizata a pseudonimizarii sau la orice alt dezavantaj semnificativ de natura economica sau sociala,( Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date)

Va asiguram in acelasi timp ca societatea noastra administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastre ori o alta persoana., cu obiectivul de a elimina riscurile care vizeaza siguranta datelor dumneavoastre personale.

3. Ce date prelucram?

Dorim sa va oferim cele mai potrivite produse, sa comunicam rapid si eficient, sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra astfel Instal Impex Srl colecteaza

  • datele absolut necesare care pot identifica o persoane in scopul plasarii unei comenzi astfel ne furnizati informatii precum: nume si prenume, adresa facturare, adresa de livrare, email, telefon
  • Atunci cand va creati un cont :nume si prenume, adresa de email. Pentru vizitatorii care doresc logarea cu Facebook colectam numele vizitatorului si adresa de email- NU colectam ppoza de profil.;
  • Datele pe care le colectam atunci cand ne contactati.in privinta consultarii sau ofertelor
  • Datele pe care le transmiteti cand solicitati asistenta, convesatiile prin telefon sau sesiunile de chat (Facebook messenger, Whatapp,etc) cu reprentantii nostrii pot fi monitorizate iar istoricul conversatiilor este necesare pentru serviciul clienti si suport.
  • Colectam de asemenea si date anonime transmise de browserul fiecarui vizitator care navigheaza pe Badehaus.ro. Aceste date personale anonime se colesteaza prin fisiere de tip cookies, prin aceste date nu se poate identifica persoana exact insa aceste date ne sunt necesare pentru analiza si publicitate. Datele colectate prin cookies sunt: adresa Ip, locatia, device-ul si browser-ul de pe care se face navigatia pe site, data si ora utilizarii site-ului.

4. Scopul prelucrarii datelor

Conform Regulamentului Ue 2016/679 si a legislatiei conexe, scopurile colectarii si prelucrarii datelor dumneavoastra personale vizeaza strict relatia vanzator si cumparator care este persoana vizata. Informatiile furnizate sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Pentru prestarea serviciilor Badehaus in beneficiul dumneavoastra, scopul general poate include:

  • Prelucrarea comenzilor inclusiv prelucrarea, validarea, expedierea si facturarea acestora
  • Solutionarea anularii sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau bunurile achizitionate
  • Crearea si administrarea contului, acces la istoricul comenzilor
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale
  • Asigurarea serviciilor de suport, oferirea de raspunsuri la intrebari referitoare la produse, procesarea comenzilor sau alte intrebari
  • Colectam date personale pentru indeplinirea obligatiilor contractuale (facturare si livrarea comenzilor)
  • Informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.Badehaus.ro, acces la istoricul comenzilor
  • Transmiterea de oferte personalizate
  • Colectarea date prin cookies sunt folosite pentru analiza navigarii pe site, identificarea punctelor neclare si imbunatatirea experientei vizitatorilor site-ului nostru. Printre datele colectate se numara datele care ne ajuta la analiza paginilor cele mai vizitate, conversia online, analiza paginilor de pe care pleaca cei mai multi clienti, timpul pe care il petrec clienti pe site si pe anumite pagini. Aceste date pot fi colectate in scopuri de marketing.
  • Putem folosi date cu privire la comportamentul dumneavoastra de cumparator (ex.prod, achizitionate) pentru a crea profilul clientului nostrum. Ne asiguram ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatii dumneavoastra si ce deciziile luate in baza acestora nu va afecteaza
  • Transmiterea de noutati prin abonarea la newsletter

Refuzul de a furniza date inseamnca ca puteti alege sa nu furnizati Date catre societate, insa aceasta optiune poate determina lipsa conformarii cu obligatiile noastre contractuale sau legale. Poate limita serviciile pe care suntem capabili sa vi le oferim. Ne poate impiedica sa continuam a va furniza produsele si serviciile existente.

5. Cu cine impartasim datele?

Este posibil sa dezvaluim informatiile obtinute de la dumneavoastra cu urmatorii destinatari in masura in care este necesare:

  • Angajatilor societatii Instal Impex Srl
  • Tertelor entitati care sunt absolut necesare pentru indeplinirea contractului sau in scopuri de advertising pentru dezvoltarea portofoliului.
  • Furnizorilor de servicii de curierat in vederea livrarii produselor
  • Furnizorii de servicii de marketing si marketing online (ex. Google, Facebook) pentru advertising. Datele transmise acestor companii sunt cele care nu pot indentificate punctual persoana fizica.
  • Organele abilitate ale statului, datele vor fi transmise in baza unei cereri expres formulate de acestia si in limita prevederilor legale in vigoare

6. Cat timp pastram DATELE

Avem nevoie sa prelucram Datele atat timp cat este necesar pentru a va oferi produsele si serviciile de care beneficiati si in vederea realizarii scopurilor prezentate. Ulterior acestor momente trebuie sa continuam prelucrarea Datelor in vederea conformarii cu obligatiile legale, inclusiv in scop de arhivare.Termenele legale de arhivare sunt diferite, in functie de tipul de date.

Datele pot fi pastrate insa o perioada mai mare de timp la solicitarea autoritatilor sau pentru protejarea unor interese legitime.
Este posibil ca, dupa implinirea termenelor legale de arhivare, societatea sa dispuna anonimizarea Datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal si sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

In cazul in care un abonat nu mai doreste primirea informarilor despre promotiile SensoDays, se poate dezabona din linkul "dezabonare" existent in subsolul fiecarui newsletter. Propagarea dezabonarii in sisteme poate dura maxim 24 de ore.

Datele personale culese pe baza cookie-urilor sunt procesate pe durata consimtamantului vizitatorului, asa cum a fost setat in browserul pe care acesta il utilizeaza.

7. Drepturile PERSOANEI VIZATE

In legatura cu prelucrarea exclusiv a Datelor dumneavoastra, beneficiati de unele drepturi pe care le puteti exercita la cerere si in mod gratuit, in limitele si in masura indeplinirii condiilor legale, dupa cum urmeaza:

a) Dreptul de acces la date - puteti verifica efectuarea prelucrarii Datelor dumneavoastra de catre societate , precum si detalii cu privire la prelucrare; clientul are acest drept 24 de ore din 24, in contul sau personal de client, acesta fiind spatiul sau personal unde isi poate completa si modifica datele dupa cum doreste. Logarea in contul personal se face prin adresa de e-mail si parola proprie. In bazele de date Badehaus.ro acestea sunt pastrate conform declaratiei clientului fara a fi alterate, de asemenea nu pot sa intervina asupra datelor din contul de client decat la cererea expresa a acestuia

b) Dreptul la rectificare - aveti dreptul de a modifica datele personale prin accesarea contului personal sau solicitarea rectificarii datelor inexacte sau suplimentare unuia dintre operatorii nostrii. Datele sunt pastrate conform declaratiei clientului astfel daca un client declara datele in mod eronat, este responsabilitatea acestuia sa le corecteze. in cazul in care operatorul Badehaus.ro observa o eroare precum adresa de livrare inexistenta, acesta va face tot posibilul sa contacteze clientul pentru corectare.

c) Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - fiecare client are dreptul de a fi uitat, in cazul in care doriti sa fie sters contul dumneavoastra si toate datele din baza noastra de date, trebuie sa trimite-ti un email cu aceasta solicitare. Insa daca datele sau o parte din datele respective au fost folosite in scopuri pentru care legislatia in vigoare cere pastrarea lor un anumit interval de timp, datele cerute de lege pot fi pastrate conform temeiului legal si sterse dupa incheierea perioadei legale (de exemplu, daca Datele nu mai sunt necesare scopului prelucrarii sau au fost prelucrate ilegal);

d)Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita limitarea prelucrarii Datelor, de exemplu in caz de contestare a legalitatii prelucrarii;

e)Dreptul la portabilitatea datelor - ne puteti solicita ca Datele prelucrate prin mijloace automate, pe baza de consimtamant sau in temeiul unui contract, sa vi le transmitem dumneavoastra sau catre un alt operator de date, daca acest lucru este tehnic fezabil;

f) Dreptul la opozitie - va puteti opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca Datele dumneavoastra sa faca obiectul unei prelucrari, inclusiv prin crearea de profiluri; de asemenea, va puteti opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca Datele sa fie prelucrate in scop de marketing;

g)Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - puteti cere si obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice cu privire la dumneavoastra sau va afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa;

f)Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati sau de a va adresa justitiei - aveti dreptul de a va adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate, in masura in care considerati necesar. In Romania datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmaotarele : e-amil : anspdcp@dataprotection.ro sau la adresa B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti.

Fara a va afecta dreptul dumneavoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

8. Cum sa ne contactati. Responsabilul cu protectia datelor.

Va puteti exercita oricare dintre drepturile legale in legatura cu prelucrarea Datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata olograf (de mana), transmisa in format hartie la oricare dintre punctele noastre de lucru. De asemenea, va puteti adresa Responsabilul privind protectia datelor prin e-mail la gdpr@instalimpex.ro sau prin scrisoare la adresa: Str Andrei Saguna, nr 29, Arad, Jud Arad- Instal Impex Srl. In masura in care aveti sugestii privind prezenta Politica privind confidentialitatea, va incurajam sa ni le transmiteti la adresa de e-mail gdpr@instalimpex.ro.

9. Baza legala si modificari ale acestei Politici

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala: Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) .

Vom revizui periodic si vom actualiza aceasta Politica privind confidentialitatea ori de cate ori va fi necesar. Politica actualizata va fi pusa la dispozitia dumneavoastra pe aceasta pagina web.

Depunem eforturi constante in mentinerea sigurantei Datelor. Totusi, ne ajuta si vigilenta dumneavoastra... Raportati-ne imediat orice activitate suspecta cu privire la datele dumneavoastra.