Categorii

Danfoss

Set robinet termostatic RA-FN de colt, Danfoss

-22%
promo
49 lei
Reducere: 22% Pret vechi: 63 lei

Plată cu cardul, rate fără dobandă prin BT Star și prin ramburs.

adauga la favorite

Set robinet termostatic RA-FN de colt, Danfoss


Date tehnice

Documente in format digital

Badehaus.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor oferite, rareori acestea pot contine erori/inadvertente. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pretul de achizitie al produsului, de asemenea unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori.
Danfoss
Specificatii
Denumire produs
Set robinet termostatic RA-FN de colt, Danfoss
Brand
Danfoss
Tip produs
Coltar
Gama
Danfoss
Cod produs
013G5143
Alte caracteristici
Set contine:

Robinet termostatic RA-FN de colt, Dn 15 pentru senzor termostatic tip RA, fara presetare hidraulica
RAS-C2 Senzor termostatic pentru robinet tip RA, domeniu de reglare a temperaturii 8-28ºC, senzor cu lichid incorporat, cu posibilitatea de a inchide complet robinetul

Senzorul termostatic RAS-C² şi robinetele RA-FN sunt proiectate pentru a fi utilizate în sisteme de încălzire cu două conducte pentru clădiri de locuit. Senzorul termostatic RAS-C² este un regulator proporţional cu acţionare automată şi cu bandă P îngustă. Acesta are un domeniu de temperatură de la 8 la 28 ° C şi este prevăzut cu o setare de protecţie împotriva îngheţului şi o închidere precisă pentru a asigura utilizatorului o flexibilitate maximă.

Corpurile robinetelor RA-FN sunt fabricate din alamă placată cu nichel. Ştiftul de acţionare a presetupei este din oţel cromat şi acţionează printr-o garnitură inelară lubrifiată pentru toată durata de funcţionare. Ansamblul complet de presetupe poate fi înlocuit fără a goli sistemul. Pentru a evita depunerile şi coroziunea, compoziţia apei calde trebuie să fie conformă cu normele 2035 VDI (Verein Deutscher Ingenieure). Se recomandă evitarea formulelor care conţin ulei mineral.

Fiecare corp de robinet RA-FN este furnizat cu un capac de protecţie gri, care poate fi utilizat pentru reglarea manuală în cursul fazei de construcţie. Capacul de protecţie nu trebuie să fie utilizat ca dispozitiv de închidere manuală. Un dispozitiv special de închidere manuală este disponibil ca accesoriu care se comanda separat.
Garantie legala (ani)
2
Garantie de producator (ani)
2
Recenzii

Nu sunt recenzii

Trebuie sa fi inregistrat pentru a putea lasa recenzii.