Livrare

Urmarirea statusului comenzii tale inregistrata pe www.badehaus.ro se poate verifica accesand “Istoric comenzi” din contul meu.

Tarifele de livrare si ambalare/manipulare

Pentru comenzi a caror suma depaseste 699 lei transportul este gratuit. Pentru comenzi cu o valoare de pana la 699 lei taxa de transport este de 25 lei.

Badehaus se asigura ca toate colete sunt pregatite corespunzator pentru asigurarea integritatii coletelor pe perioada transportului, astfel pentru produsele fragile si/sau voluminoase se percepe o taxa de ambalare/manipulare in valoare de 40 de lei

Aceste categorii de produse sunt: Mobiliere de baie si oglinzi, Cabine si cadite de dus, Cazi de baie, Central termice, Boilere si Radiatoare.

Modalitati de livrare

Livrarea se face prin servicii de curierat, Urgent Cargus, iar termenul de livrare este de 24-48 ore in cazul produselor cu statusul “stoc limitat” si statusul “in stoc”, in conditii normale fara fenomene meteo extreme sau alte restrictii ce nu tin de compania noastra ori de colaboratorii nostrii prestatori de servicii de curierat. Termenul de livrare mai sus prezentat se aplica in cazul platii comenzii prin modalitatea “Ramburs”.

In cazul comenzilor achitatea prin transfer bancar, card credit sau card rate comenzile se vor livra in momentul receptionarii platii in contul operatotului site-ului Badehaus Online Shop

In cazul produselor cu statusul “La comanda” termenul de livrare va fi agreat cu vanzatorul in momentul confirmarii comenzi si poate suferi modificari in functie de produsul comandat.

Livrarea se mai face si prin flota proprie in orasele: Arad, Timisoara, Cluj, Iasi si Bucuresti – pentru mai multe detalii consultati operatorii Badehaus Online Shop

Ridicarea de la punctele de lucru din tara, doar dupa confirmarea disponibilitatii stocului de catre operator - pentru mai multe detalii consultati operatorii Badehaus Online Shop

ARAD: Str Andrei Saguna, nr 29, Interval orar: Luni- Vineri 09:00 - 17:00

TIMISOARA: Calea Stan Vidrighin, nr 24, Interval orar: Luni- Vineri 09:00 - 17:00

CLUJ: Str Traian Vuia, nr 10, Interval orar Luni-Vineri : 09:00 - 17:00

BUCURESTI: Str Preciziei nr. 3, sector 5, Interval orar: Luni- Vineri 7:30 - 15:30

IASI: B-dul Metalurgiei, nr 8A, Interval orar: Luni-Vineri 09:00 - 17:00

Verificare coletului la livrare

Fiecare colet beneficiaza de facilitatea “deschidere colet” iar marfa este asigurata, clientul avand OBLIGATIA de a verifica faptic continutul coletului in prezenta agentului care face livrarea, verificand astfel integritatea marfurilor livrate precum si numarul acestora. Prin receptionarea coletului fara a indeplini obligatiile de mai sus clientul isi asuma toate riscurile de neconformitate a comenzii livrate.

Deschiderea coletului si verificare produsului/produselor se face in prezenta agentului de curierat, iar daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat este deteriorate si nu este in stare perfecta (ex. prezinta urme de lovituri, zgarieturi, ambalaj deteriorat, etc) iti recomandam sa refuzi coletul.

Refuzarea coletului este posibila doar in prezenta curierului la momentul livrarii inaintea receptionarii coletului.

In cazul in care produsele livrate prin curier rapid ajung deteriorate din cauza transportului, cumparatorul este indreptatit sa refuze receptia coltului cu rugamintea daca este posibil sa fotografieze si sa faca observatie pe awb (mai jos exemplu) si sa transmita incidentul pe adresa de mail Online@badehaus.ro sau la telefon 0745 391 127

MODEL COMPLETARE BORDEROU RECEPTIE COLET 

Dat fiind faptul ca sunt produse care necesita montaj corect, Cumparatorul este obligat sa monteze produsele achizitionate cu instalatori autorizati, iar montarea acestora sa fie facuta doar dupa schitele de montaj ale acestora. In cazul in care produsele nu se monteaza adecvat si dupa schitele de montaj, www.badehaus.ro poate considera ca nu s-au indeplinit toate conditiile cerute de producator, astfel garantia nu va mai fi valabila, iar produsul nu se va schimba.

Produsele comandate pe site-ul www.badehaus.ro se pot livra oriunde in Romania. Produsele comandate vor fi expediate impreuna cu urmatoarele documente: factura fiscala, certicatele de garantie aferente (garantia o reprezinta la unele produse - factura), manualele de utilizare furnizate dupa  caz, de catre producator sau de catre importator.

Absenta oricaruia dintre aceste documente trebuie notificata in termen de 48 de ore de la receptionarea produselor prin mail la online@badehaus.ro.

In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata  in intervalul orar stabilit de comun acord, acesta va fi contactat si a doua oara de curier, pentru a conveni detaliile unei noi livrari.

Daca livrarea nu va fi incheiata nici la a doua tentativa, coletul ne va fi returnat si ne rezervam dreptul de a anula comanda.

O noua comanda poate fi relansata de pe site.