Badehaus.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.
O serie de produse sunt exceptate de modalitatea de plata in sistem ramburs datorita volumetriei si greutati mari a acestora si a materialului din care sunt fabricate fiind foarte fragile, astfel acestea necesita o livrare paletizata de catre o firma de specialitate care nu incaseza platile ramburs.

Categoriile si subategoriile din care fac parte produsele exceptate de plata ramburs sunt: Cabine si cadite de dus ; Cazi de baie; Chiuvete bucatarie ;Seturi chiuvete cu baterie si Pompe de caldura.


Plata online - iPay Banca Transilvania

La selectarea metodei de plata, vei putea sa efectuezi plati sigure cu cardul sau sa contractezi direct un credit pentru achitarea produselor achizitionate, pe care ulterior il poti plati in rate lunare cu cardul tau BT.

Vei putea sa aplici pentru un credit cu plata in rate, direct din pagina de plata a comenzii.

Inainte de a trimite comanda, este necesar sa selectezi numarul de rate pentru achitarea creditului, iar ulterior vei putea introduce datele cardului pe care vrei sa il utilizezi pentru plata.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, vei primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.