Despre Badehaus

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a comanda un nou produs premium, pe scurt pentru Dumneavoastră!

Anul acesta împlininim 10 de ani de când facem asta și continuăm să ne perfecționăm, cu fiecare zi. Investim constant în logistică, în magazine noi, fizice sau online, colaborări noi cu branduri de top, în tot ceea ce înseamnă nișă premium a instalațiilor sanitare și echipamentelor termice. Pentru că, în toți acești ani, am învațat de la fiecare client că lucrurile evoluează și ca noi suntem obligați să ținem pasul cu ele.

Însă cel mai mult investim în oameni, în echipa de profesioniști BADEHAUS, pentru că aceasta e resursa noastră cea mai importantă, în care credem cel mai mult și cu care ne mândrim cel mai tare. Deși la Badehaus o să găsești mereu peste 10.000 de produse premium gata de livrare în ora următoare, oriunde în țară, știm că nu mai e suficient doar să găsești un produs și sa îl cumperi pur-și-simplu. De aceea fiecare dintre consultanții de vânzări și service de la Badehaus, online sau din magazinele noastre din Arad, Timișoara, Cluj și Iași, are întotdeauna toate răspunsurile și soluțiile la îndemână pentru ca tu să fii sigur că ai facut cea mai bună alegere pentru nevoile tale și, la fel de important, pentru bugetul în care, invariabil, fiecare vrea să se încadreze, mereu.

Știm că fiecare proiect, al fiecărui client, e diferit și fiecare nouă provocare astfel apărută ne ajută să ne autodepășim, să construim soluții alături de tine și pentru tine și să ducem mai departe povestea de success BADEHAUS.

Showroom Badehaus Arad

Adresa: Arad, jud Arad, Strada Andrei Șaguna, Nr. 29

Tel: 0742.202.865

e-mail: showroom.arad@badehaus.ro

Showroom Badehaus Cluj

Adresa: Cluj- Napoca, Jud. Cluj, Strada Traian Vuia, Nr. 10

Tel: 0756.130.541

e-mail: showroom.cluj@badehaus.ro

Showroom Badehaus Iași

Adresa: Iași, Jud. Iași, RO -700293 B-dul Metalurgiei, Nr.8A

Tel:0756.069.929

e-mail: magazin.iasi@badehaus.ro

Showroom Badehaus Timișoara

Adresa: Timișoara, Jud. Timiș, Calea Stan Vidrighin, Nr. 24

Tel:0751.588.641

e-mail: magazin.timisoara@badehaus.ro