Tocator HPL Ardesia pentru chiuvetele CookingAid LX8410 Farmhouse Apron si Cube ON3322

CookingAid
290,00 RON 390,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
CookingAid
Cod produs - SKU 8032424103380
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Tocatorul CookingAid HPL Ardesia este un tocator multifunctional din HPL, unul din materialele premium cele mai rezistente in materie de accesorii de bucatarie, care se poate folosi fie pe marginea chiuvetei daca chiuveta se instaleaza pe blat fie pe marginea de granit sau compozit a blatului daca chiuveta se monteaza sub blat.

Tocatorul este rezistent la actiunea UV, rezistent la apa, rezistent la soc fie prin lovire fie prin cadere de la inaltime, practic indestructibil.

Dimensiunea tocatorului este de 280mm x 426mm x 10mm si este recomandat pentru seria chiuvetelor CookingAid Lux LX8410 Farmhouse Apron si Cube ON3322.

Culoarea tocatorului este Ardesia adica un negru cu inflexiunile naturale ale pietrei de ardezie, dar fiecare bucata are propriul model astfel ca fiecare tocator este unic.

Pretul este pe bucata, se pot folosi una sau doua bucati pe aceeasi chiuveta. 

Greutate: 1.40kg

Tocatorul este ideal pentru prepararea hranei, taiere legume, fructe, paine, mezeluri etc fiind usor de spalat fie manual fie in masina de spalat vase.

De asemenea, pentru aceste chiuvete cu o singura cuva mare, cu ajutorul tocatorului se poate crea o zona de picurare pe orice parte a chiuvetei ati avea nevoie de aceasta, fiind util pentru scurgerea farfuriilor, a tacamuri, a vaselor mai mici, pahare si cani.

***Chiuvetele si bateriile din imagini nu sunt incluse si sunt prezentate doar cu scop exemplicativ pentru a va face ideea asupra modulul de instalare si utilizare a produsului

Detalii

SKU
8032424103380
Greutate
1 kg
Brand

Descriere brand

CookingAid SRL a aparut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca articole de bucatarie specifice pietei americane si celei din vestul Europei. Astfel, s-au axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium atat din inox cat si din granit compozit, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea, la preturi de prim importator si prim distribuitor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review