18%

Set preinstalare Kludi pentru baterie lavoar ingropata

Kludi
499,00 RON 609,28 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Kludi
Cod produs - SKU 38243
Disponibil cu precomanda

Descriere

Set preinstalare Kludi pentru baterie lavoar ingropata 

In cazul bateriilor incastrate, corpul bateriei- de exemplu elementele functionale ale bateriei- este montat in perete, iar elementele de actionare sunt montatea in exterior. Rezultatul acestei solutii, ca element integral de design este atractiv si se defineste prin calitate superioara. Datorita Kludi Flexx.boxx, acest tip de baterii sunt foarte sigure in utilizare chiar si atunci cand tehnologia a fost ascunsa in perete. 

Odata ce a fost montat  un Flexx.boxx se poate modifica oricand functionalitatea si designul bateriei. De exemplu, o baterie de dus sau cada se poate transforma intr-o baterie termostatata sau se poate schimba cu o baterie de la o alta serie cu design diferit. Zona de utilizare specifica fiind pentru bateriile de cada si  cele de dus. 

Detalii

SKU
38243
Greutate
2 kg
Brand
Continut pachet
Corp incastrat
Alte caracteristici
Set preinstalare Pentru baterie de perete monocomanda lavoar cu 2 treceri mascata Pentru montaj incastrat Cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte Cu dop preinstalare G 1/2 Compensarea in adancime a montajului 30 mm Fara componente de finisare Cu racord filetat G 1/2
Date tehnice

Date Tehnice

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review