Scurgator pentru farfurii din INOX CookingAid EASY DRAINER

CookingAid
390,00 RON 489,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
CookingAid
Cod produs - SKU 5604315337612
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Scurgatorul CookingAid Easy Drainer este un suport multifunctional din inox, care se poate folosi fie pe marginea chiuvetei daca chiuveta se instaleaza pe blat fie pe marginea de granit sau compozit a blatului daca chiuveta se monteaza sub blat. 

Scurgatorul este compatibil cu oricare chiuveta din inox sau granit, de la orice producator, cu conditia ca marginea de sus a chiuvetei sa aiba o latime din fara in spate intre 395mm-410mm. Avand in vedere ca majoritatea chiuvetelor din comert au o latime standard de 400mm, acest scurgator va fi compatibil cu chiuveta aleasa de dvs.

 Scurgatorul este produs din INOX 18/10 de 1.2mm de calitate premium si are o lungime standard de 425mm (din fata in spate), cu latime de 200mm (din stanga in dreapta) si o adancime de 57mm (din sus in jos). 

Scurgatorul Easy Drainer este usor de asezat pe marginea chiuvetelor din inox sau granit fiind special conceput cu fante si gauri de scurgere, ideal pentru scurgerea farfuriilor, a tacamuri, a vaselor mai mici, pahare si cani.

***Chiuvetele din imagini nu sunt incluse si sunt prezentate doar cu scop exemplicativ pentru a va face ideea asupra modulul de instalare si utilizare a produsului

Detalii

SKU
5604315337612
Brand
Alte caracteristici
Dimensiuni: 425mm x 200mm x 57mm. Material: INOX 18/10 (SUS304)

Descriere brand

CookingAid SRL a aparut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca articole de bucatarie specifice pietei americane si celei din vestul Europei. Astfel, s-au axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium atat din inox cat si din granit compozit, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea, la preturi de prim importator si prim distribuitor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review