Chiuveta bucatarie inox CookingAid UNA 46 + Bonus: tocator Versus din ABS reversibil in scurgator vase + accesorii montaj

CookingAid
1.690,00 RON 2.490,00 RON
CookingAid
Transport gratuit
Cod produs - SKU 5604315267339
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Chiuveta Una 46 este o chiuveta din gama Selection a CookingAid, cu o singura cuva, care se caracterizeaza prin prezenta unei trepte/buze pentru accesorii situata sub buza de sus a cuvei. Pe aceasta buza se pot folosi mai multe accesorii de bucatarie, unul dintre ele numit Versus fiind inclus cu chiuveta prezentata aici. Acesta este un accesoriu versatil care se poate folosi pe o parte ca si tocator alimentar iar odata intors pe cealalta parte devine scurgator de vase.
 Chiuveta Una 46 cu un aer minimalist, este realizata din otel inoxidabil periat 18/10 si se poate monta aproape invizibil fie pe blat fie la nivelul blatului, avand o buza superioara simpla de 1.2mm grosime, fara tesituri sau alte indoiri.

SETUL COOKINGAID UNA 46 INCLUDE:
-chiuveta CookingAid Una 46 cu finisaj inox satinat, cu o grosime a inoxului de 1.2 mm;
-ventilul de scurgere din inox;
-setul complet de tevi din plastic cu sifon rotund si preaplin dreptunghiular;
-cleme montaj.

Bonus (inclus gratuit): tocatorul/scurgatorul din ABS Versus prezentat in poze.

Accesorii optionale, neincluse dar disponibile pentru chiuveta CookingAid Una 46:

-Master Box Una compusa din 3 piese: un colander/tavita inox CookingAid Una, un scurgator de farfurii  si pahare Easy Drainer si un tocator din lemn, toate personalizate pentru cuva chiuvetei Una 46 (vezi pozele produsului ca exemplu).

Greutate chiuveta impachetata cu tocatorul Versus: 6.40kg.

Dimensiunea exterioara a chiuvetei este de 450mm lungime / 505mm latime / 200mm inaltime.

Schita cu dimensiunile complete ale produsului este prezentata intr-una din pozele produsului.

Dimensiunea interioara a cuvei este de 400mm lungime / 380mm latime finala cuva dupa retragerea de 10mm fata-spate pentru treapta de accesorii / 200mm inaltime.
Decupajul necesar in blatul de bucatarie in cazul in care chiuveta se monteaza pe blat este de 430mm / 485mm, dar recomandam taierea blatului doar in momentul in care ati primit chiuveta. Corpul de mobilier pentru chiuveta de bucatarie recomandat de producator este de minim 500mm lungime.

Asadar, instalarea chiuvetei se poate face pe blat dar chiuveta se poate monta si la nivelul blatului, dupa caz si in functie de tipul blatului pe cate il alegeti.
 Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati pe email sau la telefon.

Chiuvetele beneficiaza de livrare gratuita in Cluj-Napoca Pentru alte localitati, expediem prin curier rapid. La cerere, oferim si posibilitatea de verificare la livrare a coletului, in prezenta curierului.

Detalii

SKU
5604315267339
Brand
Picurator
Nu
Numar cuve
1
Culoarea chiuvetei
Inox
Material chiuveta
Inox
Alte caracteristici
Marime: 450*505*200mm / 6.40kg Material: INOX 18/10 (SUS304) Componente: Chiuveta Una 46 cu tocator/scurgator Versus. Include: pachet complet accesorii montaj.
Date tehnice

Date Tehnice

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review