Chiuveta bucatarie cu 2 cuve inox CookingAid UNA 75 cu Bonus: tocator Versus din ABS reversibil in scurgator vase + accesorii montaj

CookingAid
2.580,00 RON 3.480,00 RON
CookingAid
Transport gratuit
Cod produs - SKU 5604315260149
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Chiuveta Una 75 este o chiuveta din gama Selection a CookingAid, cu doua cuve simetrice, care se caracterizeaza prin prezenta unei trepte/buze pentru accesorii situata sub buza de sus a cuvelor. Pe aceasta buza se pot folosi mai multe accesorii de bucatarie, unul dintre ele numit Versus fiind inclus ca bonus cu chiuveta prezentata aici. Acesta este un accesoriu versatil care se poate folosi pe o parte ca si tocator alimentar iar odata intors pe cealalta parte devine scurgator de vase. 

Chiuveta Una 75 cu un aer minimalist, este realizata din otel inoxidabil periat 18/10 si se poate monta aproape invizibil fie pe blat fie la nivelul blatului fie sub blat, avand o buza superioara simpla de 1.2mm grosime, fara tesituri sau alte indoiri. 

SETUL COOKINGAID UNA 75 INCLUDE:

 -chiuveta CookingAid Una 75 cu finisaj inox satinat, cu o grosime a inoxului de 1.2 mm; 

-setul complet de tevi din plastic cu sifon rotund si preaplin dreptunghiular;

 -cleme montaj pe blat si cleme montaj sub blat (ambele kituri incluse). 

Bonus (inclus gratuit): tocatorul/scurgatorul din ABS Versus prezentat in poze.

 Accesorii optionale, neincluse dar disponibile pentru chiuveta CookingAid Una 75: 

-Master Box Una compusa din 3 piese: un colander/tavita inox CookingAid Una, un scurgator de farfurii  si pahare Easy Drainer si un tocator din lemn, toate personalizate pentru cuva chiuvetei Una 75 (vezi ultimele poze ale produsului ca exemplu). 

Greutate chiuveta impachetata cu tocatorul Versus: 10.30kg.

Dimensiunea exterioara a chiuvetei este de 740mm lungime / 440mm latime / 200mm inaltime. 

Schita cu dimensiunile complete ale produsului este prezentata intr-una din pozele produsului.

 Dimensiunea interioara a cuvei din stanga este de 340mm lungime / 380mm latime finala cuva dupa retragerea de 10mm fata-spate pentru treapta de accesorii / 200mm inaltime. Dimensiunea interioara a cuvei din dreapta este de 340mm lungime / 380mm latime finala cuva dupa retragerea de 10mm fata-spate pentru treapta de accesorii / 200mm inaltime. 

Raza de curbura a marginilor interioare ale chiuvetei este R25, informatie necesara a se comunica firmei care debiteaza pe CNC blatul de granit/compozit/HPL/HPC sau alt material rezistent la apa, in cazul montarii chiuvetei sub blat. 

Decupajul necesar in blatul de bucatarie in cazul in care chiuveta se monteaza pe blat este de 720mm / 420mm (vezi schita detaliata la poze produs) cu colturi R10, dar recomandam taierea blatului doar in momentul in care ati primit chiuveta. 

Decupajul necesar in blatul de bucatarie in cazul in care chiuveta se monteaza la nivelul blatului este de 720mm / 420mm cu colturi R10, cu un sanfren aditional in grosime de 1mm si latime de 11 mm perimetral pentru a acomoda marginea chiuvetei astfel samfrenul va fi de 742mm / 442mm (vezi schita detaliata la poze produs), dar recomandam taierea blatului doar in momentul in care ati primit chiuveta. 

Decupajul necesar in blatul de bucatarie in cazul in care chiuveta se monteaza sub blat este de 702mm / 402mm  (vezi schita detaliata la poze produs) cu colturi R28, dar recomandam taierea blatului doar in momentul in care ati primit chiuveta.

 Corpul de mobilier pentru chiuveta de bucatarie recomandat de producator este de 800mm lungime. 

Schita pentru montarea chiuvetei pe blat, la nivelul blatului sau sub blat este atasata intr-una din pozele produsului. 

Asadar, instalarea chiuvetei se poate face pe blat dar chiuveta se poate monta si la nivelul blatului, dupa caz si in functie de tipul blatului pe cate il alegeti. Pentru orice intrebari nu ezitati sa ne contactati pe email sau la telefon. 

Chiuvetele beneficiaza de livrare gratuita in Cluj-Napoca . Pentru alte localitati, expediem prin curier rapid . Comenzile plasate dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare. La cerere, oferim si posibilitatea de verificare la livrare a coletului, in prezenta curierului.

Detalii

SKU
5604315260149
Brand
Picurator
Nu
Numar cuve
2
Culoarea chiuvetei
Inox
Material chiuveta
Inox
Alte caracteristici
Marime: 740*440*200mm / 10.30kg Material: INOX 18/10 (SUS304) Componente: Chiuveta Una 75 cu Bonus: tocator/scurgator Versus. Include: pachet complet accesorii montaj.
Date tehnice

Date Tehnice

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review