Baterie CookingAid SATURN Stainless Steel SUS316 finisaj INOX periat

CookingAid
789,99 RON 950,00 RON
CookingAid
Transport gratuit
Cod produs - SKU 5604315331634
Disponibil in 3-5 zile de la comanda

Descriere

Bateria de chiuveta CookingAid Saturn Stainless Steel SUS316 este o baterie de o calitate exceptionala realizata din inox SUS316 periat, cel mai bogat in nichel si crom inox de pe piata, inox care se foloseste si pentru instrumente chirurgicale.


Similar cu inoxul SUS304 care este cel mai utilizat tip de inox, otelul inoxidabil de gradul 316 are, pe langa cantitati mai mari de crom și nichel, in componenta sa si siliciu, mangan și carbon. O diferență majoră între oțelul inoxidabil 304 și 316 este compoziția chimică, 316 conținând o cantitate semnificativă de Molibden (Mo in tabelul periodic al elementelor). In prezent molibdenul este folosit la aliaje cu scopul de a creste duritatea, rezistenta termica și rezistenta la coroziune a metalelor. Molibdenul se mai foloseste si pentru obtinerea straturilor protectoare si oglinzilor speciale. Aliajele cu molibden sunt folosite la fabricarea avioanelor și rachetelor. De asemenea molibdenul se foloseste si in medicina nucleara sau in lampile röntgen (cu radiații electromagnetice de tip “X”) unde este utilizat ca și conductor electric.Bateria Saturn Stainless Steel SUS316 este potrivita pentru orice chiuveta din inox sau granit de la CookingAid sau de la un alt producator.

Daca ati ales o chiuveta de la un alt producator, cu o gaura pentru baterie standard de 35mm, bateria CookingAid prezentata aici este o alegere potrivita.

Accesoriile pentru instalare, cum sunt furtunurile de alimentare si sistemul de prindere pe chiuveta sau blat sunt incluse.

Finisajul bateriei este tip inox periat. Chiuveta nu este inclusa.
Inaltimea totala a bateriei este de aproximativ 350mm iar latimea din spate pana la capul bateriei este de aproximativ 220mm. Inaltimea de la baza pana la perlator este de 240mm.
 Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe email sau la telefon.

Detalii

SKU
5604315331634
Greutate
2 kg
Brand
Actionare baterie
Monocomanda
Culoare baterie bucatarie
Crom
Tip pipa
Mobila
Continut pachet
1 buc x baterie
Alte caracteristici
Dimensiuni: 350mm x 220mm / 2.34kg Inaltime pana la capul bateriei: 240mm. Finisaj: INOX periat SUS316. Accesorii instalare incluse: 2 x furtun alimentare apa calda/rece.

Descriere brand

CookingAid SRL a aparut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca articole de bucatarie specifice pietei americane si celei din vestul Europei. Astfel, s-au axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium atat din inox cat si din granit compozit, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea, la preturi de prim importator si prim distribuitor.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review