Baterie CookingAid NEWMIX 90 cu finisaj NEGRU Metalic antiamprenta si furtun dus retractabil / extractibil

CookingAid
1.890,00 RON 2.490,00 RON
CookingAid
Transport gratuit
Cod produs - SKU 8001960242099
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Bateria de chiuveta CookingAid Newmix 90 este o baterie profesionala de o calitate exceptionala cu cap extractibil si buton de schimbare de pe dus pe jet.

Este un model din gama premium, cu finisaj negru metalic cu particule de titanium.

Bateria este potrivita pentru oricare dintre chiuvetele CookingAid pe care le gasiti pe site-ul nostru, prezentata ambiental in varianta din colectia anterioara, pe modelul de chiuveta CookingAid Kinga LX8620 neagra metalic. Asadar modelul prezentat in poza ambientala cu bateria montata pe chiuveta este similar dar nu identic.

Daca ati ales o chiuveta de la un alt producator, cu o gaura pentru baterie standard de 35mm, bateria CookingAid prezentata aici este o alegere potrivita.

Accesoriile pentru instalare, cum sunt furtunurile de alimentare si sistemul de prindere pe chiuveta sau pe blat care este este foarte ingenios si usor de folosit, sunt incluse.

Inaltimea totala a bateriei este de 458mm iar latimea bateriei este de aproximativ 240mm. Inaltimea de la baza pana la varful capului bateriei este de 306mm.

Greutate baterie impachetata: 4.20kg.

Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe email sau la telefon.


Detalii

SKU
8001960242099
Brand
Actionare baterie
Monocomanda
Culoare baterie bucatarie
Negru
Tip pipa
Cu dus extractabil, Mobila
Alte caracteristici
Dimensiuni: 458mm x 240mm / 4.20kg Inaltime pana la capul bateriei: 306mm. Accesorii instalare incluse: 2 x furtun alimentare apa calda/rece si 1 x sistem fixare pe chiuveta sau pe blat.
Date tehnice

Descriere brand

CookingAid SRL a aparut din dorinta de a aduce pe piata romaneasca articole de bucatarie specifice pietei americane si celei din vestul Europei. Astfel, s-au axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium atat din inox cat si din granit compozit, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea, la preturi de prim importator si prim distribuitor.

Date Tehnice

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review